dimarts, 3 de desembre del 2019

AVANTPROJECTE DE LLEI D'EDUCACIÓ DE LES ILLES BALEARS

No fa poc temps que es va enunciar la Resolució (BOIB 160), que sotmet a informació pública l'Avantprojecte de Llei d'Educació de les Illes Balears (LEIB), no sense una gran polèmica en els mitjans de comunicació i en tota la comunitat educativa de les nostres Illes.

Resolució, BOIB 160:
http://www.caib.es/eboibfront/pdf/ca/2019/160/1048179

Es va posar a disposició de les persones interessades, per consultar-lo, a la Secretaria General de la Conselleria d'Educació, Universitat i Recerca (carrer del Ter, 16, Palma), a la pàgina web de la mateixa Conselleria (http://educacioiuniversitat.caib.es/) i al portal Participació Ciutadana (http://participaciociutadana.caib.es del Govern de les Illes Balears.

La informació pública és des de l'endemà de la publicació d'aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears fins dia 27 de febrer de 2020.
 
Les al·legacions s'han de presentar a la seu de la Conselleria d'Educació, Universitat i Recerca (carrer del Ter, 16, Palma) o a qualsevol dels llocs que determina l'article 16.4 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i s'han d'adreçar a la Secretaria General de la Conselleria d'Educació, Universitat i Recerca.

Es poden presentar al·legacions a la pàgina web Participació Ciutadana (http://participaciociutadana.caib.es ), del Govern de les Illes Balears.
 
Sempre que les al·legacions presentades mitjançant el web incloguin la identificació de la persona o entitat que fa les al·legacions, s'han d'incloure en l'expedient d'elaboració normativa, tot i que no constin en el registre electrònic de l'Administració de la Comunitat Autònoma. A aquest efecte, l'òrgan responsable de tramitar l'Avantprojecte de llei n'ha d'emetre la diligència corresponent.

Avantprojecte de Llei d’Educació de les Illes Balears (versió 2):
http://www.caib.es/sites/M170613081930629/f/303950


Des de la nostra Associació AOIB s’intentarà fer-ne alguna aportació.

AOIB